Billig pellets

Billig pellets

Billig pellets. Välkommen till Sveriges billigaste pellets. Efterfrågan på pellets är högre än någonsin. Med skenande värme- och elkostnader har värmepellets seglat upp som en fantastik alternativ. Folk bokstavligen slänger sig över pellets och för närvarande har många tillverkare svårt att möta behovet. Så beställ din pellets hos oss redan idag!

Pellets är en förnybar produkt som ingår i den naturliga kretsloppen och bra för både naturen och din hushållsekonomi.

Vår 8 mm tjocka pellets kommer i 16 kilos påsar för endast 48 kilo påsen. Beställ enstaka påsar, storsäck 600 kg eller en pall 480 kilo med pellets.

Billig pellets/värmepellets/bränslepellets/träpellets

Storsäck 600 kilo

1800 kr/storsäck + moms

3kr/kg

Kontakta oss
Billig pellets/värmepellets/bränslepellets/träpellets

Pall 16kg x 30 påsar

1440kr/pall + moms

3kr/kg

Kontakta oss

Billig pellets – smart och pålitlig värme

Om du vill ha en pålitlig värmekälla, spara pengar och värna om vår miljö är träpellets från biomassa det perfekta valet.  Med värmepellets får du skön värme till låg kostnad. Investeringskostnaden för att förbereda för pelletseldning och installera panna är förhållandevis låg. På sikt har du mycket lägre och jämnare driftskostnader.

För oss på Värmepellets.se är kundnöjdhet en viktig del av vår verksamhet när det gäller att producera värme och ströpellets med hög kvalitet och vår kundservice. Vi är kända för en snabb och god kundservice. Hos oss får du prata med rätt person direkt och det vi inte vet tar vi snabbt reda på. Det ska vara enkelt att få hjälp tycker vi och vi älskar att få svara på era frågor.

Billig pellets/värmepellets/bränslepellets/träpellets Billig pellets/värmepellets/bränslepellets/träpellets

Naturlig pellets

Bränslepellets är ett biobränsle i pelleterad form som tillverkas ur olika biprodukter från skogs- och träförädlingsindustrin. Vår pellets tillverkas av 100 % naturligt sågspån utan tillsatser. Tillverkningsprocessen går till så att sågspånet först torkas, och mals sedan ner i en stor kvarn, lite som en stor köttkvarn, för att få finare material.

Det malda sågspånet pressas sedan under högt tryck och värme till en form som kallas pellets. Den färdiga produkten kyls och lagras till det är redo att levereras till dig som slutkund.

Billig pellets

Energiinnehållet kan skilja sig mellan leverantörer. Vi på Värmepellets.se levererar enbart pellets vilket gör att du får maximalt värde på den pellets du köper. Vi har många återkommande kunder, vilket visar på kvalitén av den pellets vi tillverkar. Vår pellets lämnar lite askan och ger dig skön värme de där kalla vinternätterna. Alla faktorer leder till en högre kundnöjdhet.

Hos oss hittar du svensk närproducerade pellets av hög kvalitet till låga priser. Helt enkelt det självklara alternativet för dig och din fastighet, oavsett om du eldar i panna med pelletsbrännare eller i kamin. Våra pellets är i storleken 8 mm och säljs i småsäck eller pall.